Tag på en øjenåbnende rejse med dig selv

Solotur

For nogle virker det at rejse alene ud i verdenen enten som en mærkelig, intimiderende eller iøjefaldende ting at gøre, især som kvinde. Men man kan få utrolig meget ud af en ferie, hvis man rejser alene, da man selv sætter dagsordenen for hvor man skal bevæge sig hen eller hvad man skal lave i løbet af en dag. Man kan sidde flere timer på en café og se på mennesker uden at andre vil sige noget til det, eller man kan helt spontant beslutte sig for at bungy-jumpe ud fra en klippe uden at skulle tage hensyn til andre i selskabet. 

Oplevelser på egen hånd

Udforsk dine egne grænser

En del af det at rejse alene giver lov til at man kan udforske sine egne grænser i et fremmed land, hvor det måske er sværere at gå til hjemme i Danmark. Det kan for eksempel være at beslutter sig for at gøre noget, man som regel aldrig ville gøre såsom at tage alene på bar, bare for at se hvordan det er. Hvis selvtilliden mangler, kan man med fordel få lidt ekstra hjælp ved hjælp af et sæt frækt undertøj, som for eksempel et Nortie Helga Bundløs Blonde Catsuit, som kan bruges hvis man også gerne vil udforske intime grænser sammen med andre.

Single kvinde

Få et godt forhold til dig selv

En solorejse er også meget øjenåbnende, da man er tvunget til at sætte lid til sig selv og hvile i sine egne tanker konstant. Man sætter nemlig hele sit forhold til sit eget jeg i perspektiv, så snart man kommer væk fra de vante rammer, hvor hele tilværelsen oftest kan gå over i autopilot. Ved at sætte sig selv på prøve i en ny by i forhold til at skulle se alle de passende seværdigheder inden for få dage, kan man sætte sig selv i et lidt mere positivt lys. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *