Klæd dig ud på sidste dag inden sommerrejsen

Sidste skoledag er for de fleste noget helt specielt og en stor dag, der skal markeres på en sjov og god måde. Og en god tradition rigtig mange steder er at klæde sig sjovt ud. Følger du den tradition er det naturligvis vigtigt, at du gør det ordentlig. Udklædning er sjovere, hvis det er gennemført.

Sidste skoledage

På langt de fleste folkeskoler i Danmark er det tradition, at den sidste skoledag for afgangseleverne er noget, der virkelig markeres. Langt de fleste steder er det en tradition at afgangseleverne kaster med karameller til de mindre elever samt at afgangseleverne klæder sig ud i sjove, frække eller måske ovenikøbet flabet kostumer.

Politimand

En af de mest populære figurer at klæde sig ud som ved sidste skoledag er som politimand. Det giver lidt autoritet og de fleste ser rigtigt godt ud med uniform og måske en kasket og de forskellige andre ting en politimand typisk er iført. Og så kan de føre til sjove misforståelse i løbet af dagen. Du kan dog også vælge en udklædning som jagerpilot, som matros eller måske som en af livredderne fra den kendte Baywatch serie.

De frække udklædninger

Der er også rigtigt populært, mest hos pigerne, at iføre sig frække udklædninger til sidste skoledag. Det kan som cheerleadere, som fe, i tylskørt eller måske iføre sig strømpebånd
Hos drengene kan mange synes at et togakostume kan være frækt. Eller måske et matrosoutfit kan være populært.

Men du skal altid huske at tjekke skolens regler for, hvor frække udklædninger, der er mulige.

80’er paryk

1980’erne var noget specielt. Et årti hvor dårlig stil og god musik gik op i en højere enhed. Årtiet hvor langt hår i nakken hos drengene blev en stor ting. det synes mange ser supersjovt ud nu. Derfor kan det være en sjov ting til udklædning. At iføre sig paryk med det der også kaldes svenskerhår eller blot en popstjerne paryk.

Vær pimp

Det er ikke noget man får mulighed for i virkeligheden. At iføre sig Pimp kostume. Det kan du til sidste skoledag. Ovenikøbet et sort et med leopardfarver, en enorm guldkæde og så en stok, hat og naturligvis store solbriller. Men du kan også blive udklædt som en gladiator, en hulemand eller mange andre lignede personer.

Masker kan være skræmmende

Noget der virkelig kan være skræmmende og have stor virkning, er at iføre sig masker til sidste skoledag. Det kan virkelig have en stor effekt, hvis der pludselig står en person i den berømte anonymous maske, robotmaske, hestemasken eller en af de mange andre skræmmende maskemuligheder der findes. Under alle omstændigheder findes der rigtig mange muligheder for udklædning til sidste skoledag. Der er helt sikkert noget til din smag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *