Derfor er en malteser god til dig som single

Mangler du lidt selskab i hverdagen, fordi du er single og derfor ikke har nogen at komme hjem til? Så skal du bestemt overveje at investere i en malteser hund, som kan holde dig med selskab og være din allerbedste ven. Læs med her i denne artikel og find ud af, hvorfor netop en malteser kan være hunden for dig, som er single. På linket her kan du finde malteser hvalpe.

Er glad for inde-livet

For det første er en malteser glad for livet indenfor, og derfor er den velegnet til dig som single, da du sikkert ikke har det største hjem. Måske har du bare en lille lejlighed. Men det er skam også okay for den lille malteser.

Kan sagtens være alene hjemme

For det andet er en malteser en hunderace, som godt kan være alene hjemme i lang tid. Derfor er den god til dig som single, som derfor også bor alene. Du er sikkert væk i lange perioder ad gangen, når du for eksempel er på arbejde eller i skole. Men det kan malteseren sagtens klare.

En skøn familiehund

For det tredje er en malteser en hund, som er glad for familier. Det er klart en fordel for dig som single, hvis du en dag skal stifte familie og så videre. Så kan hunden nemt finde sig til rette i denne nye situation. Samtidig er denne hunderace også fantastisk med børn, hvis du en dag skulle få sådan nogle.

Lavt aktivitetsniveau

For det fjerde er en malteser en hund, som ikke behøver store mængder af fysisk udfoldelse. Den har det fint med blot at blive gået med et par korte ture et par gange om dagen. Det er især godt til dig som single, da du så ikke behøver få dårlig samvittighed over, at du ikke har så meget tid til at gå med hunden. Du kan jo sjovt nok ikke uddelegere gåturen til en partner eller et barn, og derfor er det dig, som skal gå med hunden hver gang. Men det bliver ikke så omfattende, når man kun skal gå med malteseren få gange dagligt på korte ture. Ofte er en tur rundt om blokken inden arbejdet eller skole og en gang, når du kommer hjem nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *